Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (3.44 secunde)
In fine, sunt si unii care zic ca daca esti foarte bun, poti deveni grafician sau pictor, si iti poti vinde picturile si schitele in expozitii, in strada ori online, de unde scoti o groaza de bani.
bratari cu pietre - de la 150 RON - 500 RON, cercei din argint - de la 50 RON - 500 RON, cu chihlimbar, ochi de tigru, coral, pocale - la 200 RON bucata, monede din argint - la 50 RON si 70 RON, clopot din bronz masiv - la 200 RON, vase din alama argintata - la 150 RON si 200 RON, caseta din lemn, pentru bijuterii -la 150 RON.
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Initiativa Guvernului de a acorda 200 de euro pentru tinerii casatoriti este explicata de "absenta unor factori economici favorizanti" datorita carora numerosi "tineri amana cat mai mult casatoria". Pe de alta parte, legea prevede si o serie de conditii la acordarea acestei sume.
FARCAS) Pe 17 decembrie 1969, Fortele Aeriene ale Statelor Unite (USAF) anuntau ca si-au incetat programul de investigare a fenomenului OZN si ca, de aici incolo, nicio agentie guvernamentala, inclusiv cele militare, nu vor mai cerceta rapoarte OZN.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
Imprumutul pe care Consiliul Local il va contracta pentru efectuarea unor investitii importante, precum si pentru reabilitarea bazelor sportive, a fost aprobat joi dupa-amiaza cu o majoritate covirsitoare de voturi de catre alesii municipali .
Consilierii locali din Navodari si primarul Tudorel Calapod au cazut ieri de acord asupra bugetului pe 2008 si au votat un proiect final realizat in forma dorita de majoritatea PSD-PNL.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) constata ca, dupa primele 20 de zile de campanie, candidatii la Primaria Generala si la cele de sector au cheltuit 866.200 euro pentru publicitatea electorala in presa scrisa, cel mai mult platind Vasile Blaga si Razvan Murgeanu, de la PDL.
Mandatul noului primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, a debutat cu o serie de probleme pe care, spune acesta, a incercat sa i le provoace fostul edil Ionel Chirita.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta a lasat Primarii Harsova o nota de plata de 10 miliarde de lei pentru cei 200 de someri care erau folositi la lucrarile de salubrizare.
Multe dintre masurile fiscale date de actualul executiv nu ajuta cu nimic mediul de afaceri pentru a iesi din criza financiara. ... La aproape o jumatate de an de la instalarea actualului guvern, mediul de afaceri este sprijinit foarte putin.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Peste 500 de forte de ordine sunt dislocate pentru a asigura paza si ordinea publica in timpul manifestarilor organizate de municipalitatea ieseana cu prilejul implinirii a 152 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca.
Directorul adjunct al Scolii Chiciora, din judetul Gorj, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru ca a permis organizarea si desfasurarea de adunari publice electorale nedeclarate in incinta unitatii de invatamant.
Vanatul este un sport costisitor, dar si aducator de profituri substantiale pentru asociatiile de vanatori din tara.
Cota unica de impozitare a veniturilor, de 16%, aprobata recent de Guvern, va inlocui de la 1 ianuarie 2005 actualul sistem de globalizare a veniturilor persoanei prin retinerea impozitului la fiecare sursa de venit. O lista intreaga de deduceri insoteste aplicarea acestui nou sistem de impozitare.
Rompetrol va reduce in aceasta saptamana pretul carburantilor auto vanduti in statiile de distributie proprii cu 200 pana la 900 de lei pe litru, potrivit unui comunicat al companiei petroliere.
Pentru a stopa scaderea productiei, Petrom va investi in acest an 200 de milioane de euro pentru modernizarea tehnologiilor utilizate in activitatea de explorare a perimetrelor petroliere, precum si in managementul sondelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
google-analytics.com